HTML

Petz "szentimentális" Blogja

Elsősorban Dániáról szeretnék írni a blogban, és az itteni élményeimről, de ahogy magamat ismerem, kerül majd bele egy csomó minden más is, ami a személyiségem része.

Friss topikok

  • CB: @Rynard: hahahaha és muhahahha, holnap jó lesz! (2009.07.21. 12:53) Game Over
  • A közgazdász: Hahaha! Tényleg Brünhildának hívták a csajt?? Biztos díjbirkózóként kereste kenyerét, de nem skatu... (2009.06.01. 12:04) Cocktail
  • Rynard: "túl komolyan veszik néhányan abból balhé van a végén... " Pont ez az, hogy nem veszik túl komolya... (2009.05.20. 13:28) I'm Alive (more than ever)
  • A közgazdász: Petzi szerintem lassan jelentkezhetsz egy májtranszplantációra.. egyébként nem kezdesz sárgulni ki... (2009.04.20. 13:46) B&B Eurotrip part 2
  • Rynard: Haha.. hát igen, a barátaira mindig számíthat az ember, nem igaz? ;) (2009.04.11. 16:31) Silence

Intro-Week-Szerda

Rynard 2009.02.09. 14:06

Note: Jan 21.

A szerdai nap a funkcionalitásról szólt. Megmutatták a sulit, előadást tartottak nekünk a dán rendszerről (bakker, itt minden diák 5000kr-t kap havonta alanyi jogon ösztöndíjként [szorozd be kb 40Ft-tal] emellett az oktatás ingyenes, és ha külföldre akarsz menni -bárhová- számíthatsz egy rakás ösztöndíjra, szóval legalább 0-ra ki tudsz jönni) Ezután különböző kvíz-kérdések jöttek, még jó, hogy az instruktorok kimentek kicsit és a gépüket ott hagyták, mert net nélkül nehéz lett volna sok kérdést megválaszolni :)

Este bowlingozni mentünk, ami nagyon mókás volt. Előtte megint svédasztalos vacsi várt ránk, de itt végre volt sült krumpli, meg grillezett húsok, szóval mondanom sem kell, jól megpakoltam a tányérom különböző finom falatokkal. A többiek meg is jegyezték, hogy milyen élvezettel kezelem az ételt, remélem nem azt akarták burkoltan a tudtomra adni, hogy hagyjak már nekik is valamit :) [nyugi, annyi kaja volt ott, hogy bőven jutott volna 2x is mindenkinek]

A bowling egész jól ment, de a csapattársaimhoz képest már nem annyira. De jól esett, mikor azt mondta egyikük: "Látszik, hogy egy csapat vagyunk, közel azonos a pontunk" Ez persze nem volt igaz, de jól esett hallani, hogy nem vagyok annyira béna (persze később kiderült, hogy a többi csapatban durva különbségek voltak egyes játékosok között, szóval annyira azért tényleg nem voltam béna)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petz.blog.hu/api/trackback/id/tr42932322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása