HTML

Petz "szentimentális" Blogja

Elsősorban Dániáról szeretnék írni a blogban, és az itteni élményeimről, de ahogy magamat ismerem, kerül majd bele egy csomó minden más is, ami a személyiségem része.

Friss topikok

  • CB: @Rynard: hahahaha és muhahahha, holnap jó lesz! (2009.07.21. 12:53) Game Over
  • A közgazdász: Hahaha! Tényleg Brünhildának hívták a csajt?? Biztos díjbirkózóként kereste kenyerét, de nem skatu... (2009.06.01. 12:04) Cocktail
  • Rynard: "túl komolyan veszik néhányan abból balhé van a végén... " Pont ez az, hogy nem veszik túl komolya... (2009.05.20. 13:28) I'm Alive (more than ever)
  • A közgazdász: Petzi szerintem lassan jelentkezhetsz egy májtranszplantációra.. egyébként nem kezdesz sárgulni ki... (2009.04.20. 13:46) B&B Eurotrip part 2
  • Rynard: Haha.. hát igen, a barátaira mindig számíthat az ember, nem igaz? ;) (2009.04.11. 16:31) Silence

Cupid missed

Rynard 2009.02.18. 21:09

Sokat gondolkodtam,hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert nem akartam túl "szentimentális" lenni, és főképp nem akarok megsérteni bárkit is. De mégis a blog részben napló is, és akik olvassák, mind jó barátaim, ígyhát előbb-utóbb úgyis elmondtam volna nekik.

Szóval az történt, hogy egy csodálatos, majd' 1,5 éves történet lezárult szombaton. Igen, pont Valentin nap... Valószínűleg Cupidó túlságosan elfoglalt volt aznap, és elfelejtett célba venni minket. Még az elején elhatároztam, hogy ha egyszer vége lesz, igyekszem majd nem szomorkodni, hanem inkább annak örülni, ami megtörtént. Nem könnyű, de az biztos, hogy ha tehetném sem csinálnám vissza, mert ez az időszak kétségtelenül a legszebb volt az életemben.

A lényeg az, hogy mindkettőnknek fel kell dolgoznia, a helyzetet, és bízom benne, hogy a sok szép emlék, a szeretet, a tisztelet, amit most egy kis dobozkába teszek, mindig örömet fog okozni, ha kinyitom.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petz.blog.hu/api/trackback/id/tr8951620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A közgazdász 2009.02.19. 10:49:38

ejj... nem gondoltam volna hogy ez az oka a ritkuló bejegyzések. Ez esetben bocs. egyébkén meg nem akarok itt 'szentimentalizálódni' úgyhogy csak annyit mondok hogy fel a fejjel
süti beállítások módosítása