HTML

Petz "szentimentális" Blogja

Elsősorban Dániáról szeretnék írni a blogban, és az itteni élményeimről, de ahogy magamat ismerem, kerül majd bele egy csomó minden más is, ami a személyiségem része.

Friss topikok

  • CB: @Rynard: hahahaha és muhahahha, holnap jó lesz! (2009.07.21. 12:53) Game Over
  • A közgazdász: Hahaha! Tényleg Brünhildának hívták a csajt?? Biztos díjbirkózóként kereste kenyerét, de nem skatu... (2009.06.01. 12:04) Cocktail
  • Rynard: "túl komolyan veszik néhányan abból balhé van a végén... " Pont ez az, hogy nem veszik túl komolya... (2009.05.20. 13:28) I'm Alive (more than ever)
  • A közgazdász: Petzi szerintem lassan jelentkezhetsz egy májtranszplantációra.. egyébként nem kezdesz sárgulni ki... (2009.04.20. 13:46) B&B Eurotrip part 2
  • Rynard: Haha.. hát igen, a barátaira mindig számíthat az ember, nem igaz? ;) (2009.04.11. 16:31) Silence

Superbowl

Rynard 2009.02.09. 15:42

note: feb 1.

Superbowl! Avagy az amerikai foci kupadöntője. Bár egy óceán választott el minket a helyszíntől, itt Dániában igenis készültek erre a Népünnepélyre. Így tettek a srácok az emeleten (ott több srác van, szóval ott jó sörözni meg meccset nézni, itt lenn pedig több lány van, velük jó kajálni, vagy lazán dumálni) Mivel itteni idő szerint éjjel fél 1kor kezdődött a game. Előtte igazi amcsi módon brutál kajálás volt a program. Roethlis-Burger volt a menü, ami a döntőt játszó Pittsburgh Steelers egyik játékosának Roethlisberger-nek a kedvence.

A következőképpen néz ki: óriási zsömlében egy vastag szelet marhahús (kb 3x olyan vastag mint a mekiben, a zsömle is kb 3x akkora) tetejére olvasztott cheddar sajttal összekevert hagyma,majd erre vastagon rátotta, majd pár szelet sült bacon és végül ketchup, a tetjére pedig a zsömle másik fele. Mindehhez persze cola dukál. Na... mondanom sem kell, úgy teleettük magunkat, hogy mire elkezdődött a game, már csak feküldni bírtunk a kanapén és nyöszörgtünk, de a meccsi így is nagyon jó volt. Miután Annick elmagyarázta a szabályokat nekem kis tudatlannak, utána már élveztem az egészet. Végül a Pittsburgh Steelers nyert, és persze Roethlisbergernek ebben is fontos szerepe volt. (és abban, hogy utána hétfőn semmit nem ettem estig, mivel annyira óriási volt a burger)

Szóval rájöttem, hogy az amerikai foci egész jó dolog, kár, hogy most augusztusig nem játszanak. Kellemes hétvége volt, azt hiszem a kedvem is egyre jobb, és elhatároztam, hogy megpróbálkozom a lehetetlennel, és élvezni fogom az óráimat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petz.blog.hu/api/trackback/id/tr79932539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rynard 2009.02.10. 13:09:21

Haha.. hát igen megterhelő ez a kaja, az biztos. A higéniával nincs gond, 2 fürdőszoba van a folyosó két végén egyenként 2 wc-vel és egy tusolóval. Ez engem nem zavar, lévén, hogy 4 éve kolis vagyok. Tiszta minden, mert takarítják. Ja, és zárhatóak az ajtók is ofkorsz :)
süti beállítások módosítása