HTML

Petz "szentimentális" Blogja

Elsősorban Dániáról szeretnék írni a blogban, és az itteni élményeimről, de ahogy magamat ismerem, kerül majd bele egy csomó minden más is, ami a személyiségem része.

Friss topikok

  • CB: @Rynard: hahahaha és muhahahha, holnap jó lesz! (2009.07.21. 12:53) Game Over
  • A közgazdász: Hahaha! Tényleg Brünhildának hívták a csajt?? Biztos díjbirkózóként kereste kenyerét, de nem skatu... (2009.06.01. 12:04) Cocktail
  • Rynard: "túl komolyan veszik néhányan abból balhé van a végén... " Pont ez az, hogy nem veszik túl komolya... (2009.05.20. 13:28) I'm Alive (more than ever)
  • A közgazdász: Petzi szerintem lassan jelentkezhetsz egy májtranszplantációra.. egyébként nem kezdesz sárgulni ki... (2009.04.20. 13:46) B&B Eurotrip part 2
  • Rynard: Haha.. hát igen, a barátaira mindig számíthat az ember, nem igaz? ;) (2009.04.11. 16:31) Silence

Intro-Week-Péntek

Rynard 2009.02.09. 14:41

Note: jan 22.

Péntekre sportnap volt betervezve. 11kor indultunk a suliból egy külvárosi sportcentrumba. Megkaptunk egy bazi nagy fűtetlen tornatermet, és mire a tutorok berendezték a helyszíneket, alaposan átfáztunk (tornagatya, rövidujjú kombó...) A "sport" itt csupa vicces játékot jelentett. Volt talicskázás, amiben nekem kellett vinnem/tolnom a legnagyobb darab srácot a csoportból (Sviat-ot, persze, hogy Ukrán a srác, és nyaranta szenet lapátol, hogy pénzt keressen) és bár párszor elestünk, annyira akartunk nyerni, hogy végül összejött Volt még kiütőzés, valami gusztustalan gumicukorevő verseny (kéz használata nélkül), olyan játék, hogy a lábad között lévő üveg szájába kellett bejátszanod egy a derekadra kötött zsinórón lógó ceruzát, és persze olyan foci, hogy a szemedre két műanyag-poharat kellett tenni, aminek a végei ki voltak végva. Szóval láttál, csak az volt a baj, hogy nem előre, hanem oldalra. Hiába volt előtted a labda, semmit nem láttál, és gyakran megesett, hogy 3-an rohantak rá a labdára, összeütköztek, a labda pedig egy centit sem mozdult. Kívülről igen szóakoztató, belülről piszok nehéz volt.

Ami nagyon tetszett az egészben, hogy sosem a győzelem volt a cél, hanem a játék maga. Mindig az ment, akinek kedve volt, nem csináltunk megabrutál fiúcsapatot a kiütőhöz, tényleg az vett részt, akinek épp kedve volt. (gondolhatjátok, hogy van némi különbség egy hong-kongi és egy izlandi csaj fizikuma között) A többiek pedig szurkoltak.

A végén legnagyobb meglepetésünkre megnyertük az egész hetes hajcihőt, a sportnapon és a kvízben nyújtott teljesítményünkért. Gondolhatjátok mennyire meg voltunk lepődve, mivel semmi extrát nem nyújtottunk, csak egyszerűen élveztük a játékot. Kaptunk pólót, és estére 12.00-ra ígérték a nyereményünket.

Este 10 után érkeztünk meg a helyi diszkóba, amit Social Clubnak hívnak. Ingyen mehettünk be, mivel minden már előre le volt zsírozva. 11-től 12-ig ingyen sör volt (ez minden hétvégén van, szóval azt hiszem fogunk még ide járni) dehát én nem szeretem annyira a sört. Persze itt nem nagyon volt más választásom, és Annick meg Cory olyan tempóban ivott, hogy alig bírtam lépést tartani velük. Éjfélre már a 7. pohár sörön voltam túl, szóval reméltem, hogy a nyereményünk nem alkohol lesz (egy nagy fekete ajtó mögötti privát szobában kaptuk meg a díjat, én reményledtem, hogy esetleg táncoslányok is lesznek a történetben) Persze tévedtem: 2 üveg Smirnoff Vodka és egy rakás üdítő volt a díj... No mindegy, hát akkor legyen vodka narancs 1:1-es 3 decis pohárból. A többit nem írom le, 5kor mentünk haza szakadó esőben, de ez akkor még fel sem tűnt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petz.blog.hu/api/trackback/id/tr16932409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.02.10. 01:04:05

"Ami nagyon tetszett az egészben, hogy sosem a győzelem volt a cél, hanem a játék maga."

Lebuktál Noémi, nem is Patsy írja ezt a blogot!!!
:)

"A végén legnagyobb meglepetésünkre megnyertük az egész hetes hajcihőt"

ja de, ez mégis a mi Patsynk, a szokásos "szerényen bedobom a köztudatba, hogy mi nyertünk - DE HA NEM MI NYERTÜNK VOLNA, AGYVÉRZÉST KAPTAM VOLNA, B+!!!"-stílusban :)
süti beállítások módosítása